Ketua Jurulatih Bomba Indianapolis Colts Frank Reich Selepas Permulaan 3-5-1
Toto

Ketua Jurulatih Bomba Indianapolis Colts Frank Reich Selepas Permulaan 3-5-1

Indianapolis Colts telah pengeluaran SGP ketua jurulatih Frank Reich selepas permulaan 3-5-1 yang mengecewakan dan buruk. Pasukan itu menamakan Jeff Saturday sebagai ketua jurulatih sementara.

Frank Reich memecat ketua jurulatih Indianapolis Colts Jeff Sabtu
Frank Reich yang lemah semangat menghabiskan perlawanan terakhirnya Togel Singapore sebagai ketua jurulatih Indianapolis Colts mengalami kekalahan menentang New England Patriots di Foxboro, Mass. The Colts memecat Reich pada hari Isnin. (Imej: AP )
Reich pergi 40-33-1 dan 1-2 dalam playoff dalam lima musim bersama Colts. The Colts adalah 3-2-1 pada pertengahan Oktober selepas membetulkan kapal berikutan permulaan 1-2-1. Tetapi mereka menyusuli kemenangan berturut-turut dua perlawanan dengan tiga kekalahan berturut-turut.

The Colts bukan sahaja teruk pada hari Ahad, mereka sangat teruk. Colts memasuki permainan mereka menentang New England Patriots sebagai pasukan yang mendapat markah terendah dalam NFL dan hanya menjaringkan tiga mata pada hari Ahad. The Colts tidak pernah menukar ketinggalan sepertiga dalam 14 percubaan dan hanya menghasilkan 121 ela daripada jumlah kesalahan.

Reich tahu hari-harinya bersama Colts sudah terhitung tetapi berharap dia dapat bertahan sepanjang musim sebelum mereka memutuskan hubungan mereka . Tindakan itu mengejutkan kerana pemilik pasukan Jim Irsay berkata bahawa Reich dan tugasnya selamat selepas pemecatan penyelaras serangan Marcus Brady minggu lalu dan penurunan pangkat sebagai quarterback Matt Ryan .

The Colts meletakkan Ryan di bangku sepanjang musim ini sebagai langkah penjimatan kos. Mereka menaikkan sandaran Sam Ehlinger, yang menang 0-2 dalam dua permulaan NFL pertamanya dan lulus hanya 43 ela menentang Patriots.

Reich Dipecat Selepas Tewas 26-3 kepada Patriots
The Colts purata hanya 14.7 mata setiap perlawanan di bawah Reich musim ini. Selepas Colts memecat penyelaras serangan mereka minggu lalu, Reich mengambil alih tugas bermain-main. Dia hanya boleh mendapat tiga mata dalam kekalahan 23 mata menentang Patriots.

The Colts mempunyai jangkaan tinggi musim ini tetapi runtuh. Barisan penyerang mendapat pampasan yang baik dan antara yang menerima bayaran tertinggi dalam liga, tetapi tidak dapat menyekat sesiapa pun. Berlari ke belakang Jonathan Taylor mengalami kecederaan buku lali pada Minggu 4 dan terlepas tiga perlawanan terakhir. Ryan mempunyai masa yang perlahan untuk menyesuaikan Keluaran Sidney diri dengan pasukan barunya, tetapi sebaik sahaja dia menemui alurnya, Colts meletakkannya di bangku.

Kami mempunyai pemain,” kata Reich minggu lalu. “Saya perlu melakukan kerja yang lebih baik. Ia bermula dengan saya atas kesalahan. Saya perlu melakukan kerja yang lebih baik untuk menyediakan pemain untuk bermain, meletakkan pemain dalam kedudukan yang baik untuk menang dan mempunyai jawapan apabila kami menghadapi masalah.”

Reich mempunyai sejarah permulaan yang perlahan dan penamat yang kuat. Pada 2018, The Colts bermula 1-5 tetapi menamatkan musim 9-1. Pada 2019, Colts adalah 1-4 sebelum Reich menamatkan saingan dengan 8-2.

Tengok Musim Lepas
Musim lalu, Colts hanya memerlukan satu kemenangan dalam dua perlawanan terakhir mereka untuk mengunci tempat selepas musim. The Colts adalah 9-6 tetapi tercekik dan terlepas playoff dengan rekod 9-8. The Colts telah bergelut sejak kekalahan memalukan 26-11 menentang Jacksonville Jaguars di tempat Hongkong Prize terakhir dalam perlawanan terakhir musim lalu.

Reich menjadi ketua jurulatih kedua yang dipecat musim ini. Carolina Panthers memecat Matt Rhule selepas mereka memulakan musim dengan kedudukan 1-4.

Kliff Kingsbury dari Arizona Cardinals adalah jurulatih seterusnya yang boleh kehilangan pekerjaannya sebelum akhir musim selepas permulaan 3-6.