Trio Tumpas Perjudian Haram untuk Melakukan Khidmat Masyarakat 250 Jam
Toto

Trio Tumpas Perjudian Haram untuk Melakukan Khidmat Masyarakat 250 Jam

Perjudian haram terus Live Draw Hongkong Amerika Syarikat. Walaupun menghalalkan kebanyakan industri, masih terdapat operasi yang menyalahi undang-undang di seluruh negara, dan di negeri-negeri yang kebanyakannya telah mengawal selia spektrum penuh pengalaman perjudian. Di Michigan, trio telah dijatuhkan sgp prize hukuman di Mahkamah Litar Daerah Ingham kerana mendalangi operasi perjudian haram di luar Perbandaran Flint.

Perjudian Haram Berjuang Bersungguh-sungguh di Michigan
Siasatan itu dilancarkan oleh penguatkuasa undang-undang dan Lembaga Kawalan Permainan Michigan (MGCB), yang mengucapkan terima kasih kepada pejabat Peguam Negara dan pihak berkuasa polis kerana memberikan sokongan yang sangat diperlukan untuk membersihkan Negeri Great Lakes daripada operasi haram.

Pertubuhan perjudian itu, kata MGCB, tidak mempunyai langkah perlindungan asas pemain dan sering menjadi saluran jenayah serius, termasuk tetapi tidak terhad kepada dadah, pemerdagangan manusia, pengubahan wang haram dan lebih teruk lagi. Pengawal selia menjelaskan bahawa mana-mana perniagaan yang beroperasi secara sengaja di luar skop undang-undang juga berhemat dalam membayar cukai, menambah penghinaan kepada kecederaan.

Wang yang dimanfaatkan melalui operasi perjudian biasa dikenakan cukai dan dana yang diperoleh terus ke sekolah K-12. Ini, kata MGCB, tidak mungkin live hk pools apabila perkara itu melibatkan syarikat perjudian haram. Operasi yang dijalankan oleh ketiga-tiga mereka tidak begitu serius, dan mahkamah telah menunjukkan kelonggaran kepada mereka.

Akibat Tindakan Once
Mereka semua dijatuhkan hukuman penjara sehari dan khidmat masyarakat. Para banduan juga perlu menjalani ujian dadah secara rawak sebagai sebahagian daripada tempoh percubaan, antara enam bulan hingga setahun. Semua orang yang terlibat dalam kes itu menerima penalti kewangan. Anthony Sutton, seorang pemastautin Wilmington, NC, 53 tahun, dijatuhi hukuman 100 jam perkhidmatan masyarakat dan yuran dan kos $1,058.

Dia juga bersetuju untuk melucutkan wang tunai $12,500 bersama-sama dengan 67 komputer dan permainan yang dirampas oleh kerajaan. Kara Schilling dari macau pools Flint mengaku bersalah atas salah laku dan menerima 50 jam perkhidmatan komuniti dan jumlah yuran dan kos yang sama.

Tidak kurang juga, terdapat Marjorie Brown, juga dari Flint, yang mengaku bersalah dan akan berkhidmat selama 100 jam perkhidmatan masyarakat dan membayar kos dan yuran $985. Mereka semua telah diletakkan dalam percubaan dan perlu mematuhi terma yang diamanatkan polis.